Acasă Fără categorie Țăranul cu Masserati ÎL FACE PRAF pe Leo de la Strehaia! S-a...

Țăranul cu Masserati ÎL FACE PRAF pe Leo de la Strehaia! S-a FILMAT cum îl AMENINȚĂ cu bătaia…

18021
0
DISTRIBUIȚI

Gorjeanul, care este stabilit în Londra, îl critică pe Prințul Țiganilor pentru alegerile făcute în materie de femei și spune că Anca merită un bărbat adevărat, care să o facă să se simtă femeie. Mai mult, Petre Crăete a anunțat că că vrea să o îmbrace din cap până în picioare pe bruneta care i-a fost parteneră de viață lui Leo de la Strehaia.

Cât despre cele două femei care-și dispută acum averea Prințului, Renata și Dana Criminala, care sunt fiică și mamă, Petre Crăete spune că sunt…. două păpuși gonflabile!

Sunt foarte supărat că sunt plagiat de Leo de la Strehaia. Dar ca să mă revanşez, iată că mi-am luat un lingou de aur de 24 de carate. Şi cu el vreau s-o îmbrac pe Anca de la Strehaia din cap până-n picioare. Că femeia asta merită. Anca, eu cred că tu ar trebui să îţi începi viaţa de la capăt şi să te laşi curtată de un bărbat adevărat, aşa ca mine. Vino la mine, să te îmbrac din cap până-n picioare numai în aur. Şi o să te fac să te simţi femeie! Sincer să fiu nu m-aş uita nici în vis la Dana Criminala sau la Renata. M-aş speria de ele. Eu cred că seamănă prea mult cu nişte păpuşi gonflabile… găurite. Dar asta e doar părerea mea”, spune „Ţăranul cu Maserati” în clipul postat în prima zi a anului pe canalul său de pe Youtube.

loading...

 

Sursa: http://www.evz.ro/video-taranul-cu-maserati-ii-da-lovitura-lui-leo-de-la-strehaia.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here