Acasă Fără categorie Știai ASTA? Uite câte partide de AMOR TREBUIE să ai CU...

Știai ASTA? Uite câte partide de AMOR TREBUIE să ai CU PARTENERUL TĂU pentru o viață de cuplu SATISFĂCĂTOARE!

272
0
DISTRIBUIȚI

Mulți cred că sexul este foarte important într-o relație. Și după părerea specialiștilor chiar au dreptate. Aceasta menține flacăra iubirii vie. De aici puteți descoperi cțte partide de dragoste trebuie să faceți pentru o relație fericită.

Partidele de amor sunt foarte importante într-o relație după părerea psihoterapeutului american M. Gary Neuman. El chiar a aflat şi care este numărul ideal de partide de sex pe care partenerii trebuie să le aibă într-o lună pentru a se simţi fericiţi şi împăcaţi cu viaţa lor intimă.

loading...

Acesta este de părere că partenerii pun mare preț pe frecvența partidelor sexuale și nu pe calitatea lor. Deci, cu cât mai mult, cu atât mai multă fericire în cuplu. Chiar și 30 de partide de dragoste pe lună!

Acesta a făcut un studiu și a aflat că oamenii care aveau relații intime de peste 15 ori pe lună sunt mult mai fericiți decât cei care întrețin doar 4 sau 5 relații pe lună.

Sursa: http://spynews.ro/monden/tiai-uite-cate-partide-de-amor-trebuie-sa-faci-cu-partenerul-tau-pe-luna-ca-sa-ai-o-relaie-fericita-121814.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here