Acasă Fără categorie ȘOCANT! Tânăr de 25 de ani ABUZAT de COLEGII de salon în...

ȘOCANT! Tânăr de 25 de ani ABUZAT de COLEGII de salon în timp ce CADRELE MEDICALE dădeau o PETRECERE în interiorul spitalului!

9100
0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 25 de ani internat pentru prima dată la „Socola“ pentru o depresie a fost violat de doi colegi de salon chiar în noaptea de 1 ianuarie. Există bănuiala că, din cauza Sărbătorilor, angajaţii care trebuiau să supravegheze saloanele nu şi-au făcut datoria. Băiatul îşi anunţase mama, cu două zile înainte de grozăvie, că are doi colegi de salon care nu îi dau pace. Cazul a ajuns la Ministerul Sănătăţii. Au fost demarate anchete atât în cadrul Institutului „Socola“, pentru a depista vina cadrelor, cât şi la nivelul Poliţiei.

Pacient violat la Spitalul de Psihiatrie de doi colegi de salon

loading...

În noaptea de 1 spre 2 ianuarie, un pacient în vârstă de 25 de ani, care se afla la prima internare, a fost violat de doi colegi de salon din Pavilionul II bărbaţi. Din primele informaţii, acesta se afla internat pe fondul unei depresii cauzate de faptul că mama sa era plecată de mai mult timp în Italia ca să muncească.

Sursa: http://cyd.ro/caz-revoltator-si-scandalos-petrecut-in-interiorul-unui-spital-un-tanar-de-25-de-ani-a-fost-violat-de-doi-colegi-de-salon-in-timp-ce-angajatii-petreceau-revelionul/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here