Acasă Fără categorie Și-a lăsat SOȚIA acasă ȘI A PLECAT în club…Două tipe sexy I-AU...

Și-a lăsat SOȚIA acasă ȘI A PLECAT în club…Două tipe sexy I-AU DAT TÂRCOALE și l-au INVITAT la ele acasă.Dar ce s-a întâmplat acolo l-a traumatizat pe viață! Uite ce a fost OBLIGAT să facă săracul om pentru a fi lăsat să plece

17173
0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Kazakhstan, numit Rustam de ziarul unde i-a fost publicată povestea, este eroul unei istorii șocante care a făcut înconjurul lumii!

Se pare că el împreună cu un prieten au mărturisit că au fost păcăliți de către două fete sexy să meargă cu ele acasă, dar nu au primit noaptea de vis la care se așteptau ci au fost transformați în SCLAVI!

Cei doi au fost foarte impresionați de modul în care arătau fetele și de mașina lor decapotabilă de culoare galbenă, așa că au acceptat să meargă cu ele acasă.

Când au ajuns în apartamentul fetelor au apărut din dormitor trei bărbați care le-au explicat celor doi tineri că fetele le aparțin lor și că ei doi trebuie să facă ceva pentru a-și răscumpăra greșeala: trebuie să muncească pentru ei.

De-abia acum totul pare rupt dintr-o scenă de film: cei doi au fost puși să împăturească găluști tradiționale, și numai după ce și-au făcut norma de 400 de așemenea găluști au fost eliberați.

loading...

Se pare că în respectivul apartament mai era prezentă și o bătrână care le-a oferit aluatul. Ceea ce e și mai ciudat e faptul că cei doi tineri spun că le-au mai văzut pe fete și în alte seri în cluburi, ei presupun că erau în căutare de alte victime.

Povestea a fost publicată de un ziar din Kazahstan, Express K, care speculează că celelalte victime nu și-au făcut publică povestea de jenă.

 

galusti

Sursa: http://stiri.rol.ro/tanarul-a-cunoscut-doua-fete-foarte-sexy-in-club-si-nu-a-asteptat-sa-il-invite-a-doua-oara-cand-i-au-cerut-sa-mearga-cu-ele-acasa-dar-ce-s-a-intamplat-acolo-l-a-traumatizat-pe-viata-uite-ce-a-fost-o/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here