Acasă Fără categorie S-a chinuit luni de zile sa gaseasca locul perfect iar pana la...

S-a chinuit luni de zile sa gaseasca locul perfect iar pana la urma si-a cerut iubita in casatorie intr-un loc de vis. Fata a fost impresionata, dar dupa ce a luat inelul a facut un gest care a distrus totul!

2333
0
DISTRIBUIȚI

Este si cazul tanarului din imaginile alaturate care a cautat timp de cateva luni locul perfect in care sa isi ceara iubita de nevasta. Doar ca ceea ce trebuia sa fie un eveniment fericit s-a transformat intr-unul trist si plin de tensiune.

loading...

El a facut pasul cel mare intr-un cadru de vis, la cascada Cunningham, din Maryland. S-a pus in genunchi, a scos inelul si a adresat intrebarea magica. Iubita lui a fost profund impresionata si a raspuns afirmativ.

 Doar ca, atunci cand a luat inelul din cutie, nu a fost atenta si l-a scapat in apa involburata. Au urmat ore de cautari, fara succes insa. Cei doi s-au certat ulterior, dar acum nu se stie daca relatia lor a continuat sau nu.

-Citește mai multe pe: http://www.kanald.ro/s-a-chinuit-luni-de-zile-sa-gaseasca-locul-perfect-iar-pana-la-urma-si-a–cerut-iubita-in-casatorie-intr-un-loc-de-vis–fata-a-fost-impresionata—dar_65947.html#sthash.7HtFOOVG.dpuf

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here