Acasă Fără categorie O mireasă a fost şocată când a văzut ce ascunde în pantaloni...

O mireasă a fost şocată când a văzut ce ascunde în pantaloni proaspătul ei soţ! Ce a urmat a făcut înconjurul planetei

22168
0
DISTRIBUIȚI

Mnombo Madyibi, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit cu iubita lui virgină, iar ce a urmat a făcut înconjurul planetei. Bărbatul şi-a luat tânăra soţie şi a dus-o în luna de miere în Coffe Bay, din Sudul Africii.

În noaptea nunţii, când ar fi trebuit să se bucure de momentul consumării căsniciei, tânăra a avut un şoc când a văzut penisul soţului. S-a speriat de dotarea bărbatului şi l-a bătut crunt, acesta ajungând de urgenţă la spital.

loading...

„Totul mergea bine şi ea se simţea bine, dar totul s-a schimbat dramatic când mi-am dat jos lenjeria intimă. Înainte să-mi dau seama, m-a lovit cu o sticlă de vin în cap, a încercat să mă sufoce cu un urs alb cu roşu, pe care i-l dăruisem. Mi-a spus că ar fi vrut un penis de 12-13 cm, nu o anaconda. Ne-am întors acasă cu autobuze diferite. Nu vreau să depun plângere împotriva ei pentru că o iubesc. Cred că e furioasă pe mine pentru că nu i-am putut oferi decât o lună de miere ieftină şi nu luna de miere în Zanzibar pe care şi-o dorea”, a declarat Mnombo Madybi pentru dailystar.co.uk.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/o-mireasa-virgina-a-fost-socata-cand-a-vazut-ce-ascunde-in-pantaloni-proaspatul-ei-sot-ce-a-urmat-a-facut-inconjurul-planetei-115068.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here