Acasă Fără categorie Medic CERCETAT după ce a abuzat o pacientă de 11 ani: ”Ei,...

Medic CERCETAT după ce a abuzat o pacientă de 11 ani: ”Ei, lasă, nu le spune părinţilor” Imagini REVOLTĂTOARE!

757
0
DISTRIBUIȚI

Caz şocant la Constanța. Un medic homeopat a fost reţinut de procurori pentru că ar fi abuzat o pacientă de numai 11 ani. Denunţul a venit de la părinţii fetei. Medicul a fost înregistrat de anchetatori chiar în propriul cabinet.

Părinţii le-au declarat anchetatorilor că medicul le-a cerut să lase pacienta singură pe durata tratamentului, pentru ca acesta să fie mai eficient. Copila le-a povestit apoi că medicul i-a cerut sa se dezbrace complet şi că a agresat-o. Părinţii au depus plângere, iar poliţia l-a înregistrat pe medic în timp ce vorbea cu fata şi încerca să o convingă să nu spună părinţilor nimic despre cele întâmplate.

loading...

conversatie

„Inculpatul nu şi-a recunoscut fapta, susţinând că victima a fost supusă unui tratament şi tot ceea ce s-a întâmplat acolo făcea parte din tratamentul pe care i l-a oferit”, a declarat procurorul Gabriel Teliceanu, conform Tvr.

Procurorii cred că mediatizarea acestui caz ar putea să ducă la apariţia altor persoane care au fost abuzate de acelaşi medic.
Sursa: http://www.presalibera.net/medic-cercetat-dupa-ce-a-abuzat-o-pacienta-de-11-ani-ei-lasa-nu-le-spune-parintilor_1861425.html
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here