Acasă Fără categorie Mai mulți SMARDOI au fost BATUTI de Bodyguarzi chiar în fața POLIȚIȘTILOR....

Mai mulți SMARDOI au fost BATUTI de Bodyguarzi chiar în fața POLIȚIȘTILOR. Uite ce le face în timp ce OAMENII LEGII PRIVEAU ca la spectacol!

1095
0
DISTRIBUIȚI

Imaginile scandaloase în care nişte tineri sunt bătuţi în faţa unor poliţişti arată încă o dată de ce românii îşi pierd încrederea în Poliţia Română.

Scenele care s-ar fi întâmplat recent la Iaşi, în faţa unui fast-food cunoscut, arată un grup de tineri chestionaţi de trei poliţişti.

Între ei sunt prezenţi şi angajaţii unei firme de pază şi protecţie. La un moment dat, unul dintre bodyguarzi se apropie de un tânăr care discuta cu o persoană din faţa lui.

loading...

Dintr-o dată, acesta îl loveşte puternic în figură pe cel care nici n-a ştiut că lovitura a venit mişeleşte, din lateral.

Scena s-a petrecut sub ochii împăciutori ai unui poliţist, care în loc să intervină prompt, părea că este în alt film.

Disputa dintre tineri şi bodyguarzi a continuat în al doilea filmuleţ, dar în continuare, conform imaginilor, poliţiştii nu fost fără reacţie.

Sursa: http://www.evz.ro/golanie-si-crosee-sub-ochii-politistilor-oamenii-legii-au-asistat-nepasatori-cand-bodyguardul-a-dat-pumni-grei-unor-tineri-l-video-socant.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here