Acasă Fără categorie „Lasa, ba, sa vada ce poate sa faca o masina de 23...

„Lasa, ba, sa vada ce poate sa faca o masina de 23 de ani!” Cu ce viteza circula un roman pe A1

11286
0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 23 de ani din Dâmboviţa s-a filmat în timp ce era la volan şi gonea pe autostrada A1 cu nu mai puţin de 220 de kilometri pe oră.

Imaginile filmate au fost făcute publice chiar de el pe contul său de Facebook şi nu prea s-a gândit că acest gest l-ar putea lăsa chiar fără permis.

Şoferul care conducea maşina cu mulţi cai putere este un tânăr de doar 23 de ani, din comuna dâmboviţeană Cobia, cu mare dorinţă de adrenalină. În goana sa pe autostrada Bucureşti-Piteşti, şoferul teribilist se arată chiar deranjat de faptul că alţi participanţi la trafic îi stau în cale, doar pentru că ei conduc regulamentar. Individul a fost atenţionat de prietenii săi, că ar fi bine să şteargă filmarea, pentru a nu fi sancţionat de poliţişti, însă şoferul teribilist pare a fi mândru de fapta sa şi mai ales de maşina veche pe care şi-a cumpărat-o. Din câte se pare, Poliţia Rutieră se va sesiza în acest caz, potrivit ziarului Adevărul.
loading...

Sursa: http://www.cancan.ro/actualitate/acest-tanar-s-a-filmat-in-timp-ce-zbura-pe-autostrada-a1-cu-220-de-kilometri-pe-ora-imaginile-par-ireale-16463345

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here