Acasă Fără categorie IMAGINI INTERZISE MINORILOR! Eleva de zece la oral! Toti au dat-o disparuta,...

IMAGINI INTERZISE MINORILOR! Eleva de zece la oral! Toti au dat-o disparuta, dar ea face avere intr-un videochat

299
0
DISTRIBUIȚI

A inceput sa faca videochat din cauza certurilor cu tatal sau

Corina a plecat de acasa pentru ca nu se intelegea cu tatal sau. Mama sa este plecata la munca in Italia si nu s-a ocupat prea mult de educatia ei. Fata a fost plecata de acasa de mai multe ori, dar s-a intors de fiecare data, la insistentele tatalui. La inceputul lunii septembrie s-a certat cu tatal sau si a decis sa plece de tot. Ar fi planuit aceasta plecare cu un anume Alexandru Munteanu, un tanar de 19 ani, din zona Podu Ros. Astfel, cei doi au planuit sa faca bani din videochat. S-au inscris pe mai multe site-uri de profil si au trecut la treaba. Un apropiat al lui Alexandru Munteanu sustine ca acesta din urma ar fi falsificat actul de indentitate al Corinei, pentru a putea fi inregistrata pe site-urile de videochat. Desi era cautata in toata tara, adolescenta a inceput sa faca sex in fata camerei de luat vederi, pentru utilizatori din strainatate. Pe data de 11 noiembrie 2015, a fost organizata o ampla actiune pentru gasirea persoanelor urmarite.

loading...

„Intr-adevar, aceasta persoana s-a aflat pe lista celor cautati. Pe data de 11 noiembrie a fost organizata o actiune specifica si a fost gasita in zona Podu-Ros. A sustinut atunci ca a stat la prietenul ei. In urma acelei actiuni, au fost depistate cinci persoane, printre care se afla si ea. A fost introdusa intr-un centru pentru minori”, a declarat Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi. Cel mai probabil, fata a fugit din centrul pentru minori si a continuat sa faca sex intr-un studio amenajat in zona Tatarasi, de aceasta data.

„Apelez la dumneavoastra pentru a lua initiativa si a incerca sa scoateti acest lucru la iveala. Aceasta fata, repet, este minora si hartuita de acest Alexandru Munteanu, pentru a-i produce bani. Puteti da un search pe google la numele Alexandru Munteanu Iasi, care la fel, este cautat de politie pentru inselaciune, furt, conducere fara permis etc. Va rog sa luati atitudine, pentru a scoate aceasta fata din situatia in care se afla, ea nerealizand ce i se intampla”, a sustinut persona care a trimis imaginile catre redactia BZI. „Referior la aspectele semnalate, au fost dispuse verificari pentru stabilirea situatiei de fapt si pentru luarea masurilor care se impun”, a completat reprezentantul Politiei iesene.

SURSA: http://www.bzi.ro/imagini-interzise-minorilor-eleva-de-zece-la-oral-toti-au-dat-o-disparuta-dar-ea-face-avere-intr-un-videochat-foto-video-534040#

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here