Acasă Fără categorie Familia I-A ADUS 50 de stripteuse la ÎNMORMÂNTARE! Uite cum a fost...

Familia I-A ADUS 50 de stripteuse la ÎNMORMÂNTARE! Uite cum a fost CONDUS pe ultimul DRUM un bărbat! Imaginile HALUCINANTE fac înconjurul internetului!

14667
0
DISTRIBUIȚI

Filmarea procesiunii, care a avut loc in data de 3 ianuarie, in regiunea Chiayi, a fost postata pe internet, relateaza People’s Daily Online.

Potrivit fiului celui decedat, care a fost un inalt oficial al regiunii, tatal sau „a iubit foarte mult viata” si a vrut sa aiba cea mai spectaculoasa inmormantare posibila.

Dansatoarele exotice au fost angajate pentru inmormantarea lui Tung Hsiang, 76 de ani, fost presedinte al Consiliului regiunii Chiayi. Barbatul a murit pe data de 14 decembrie, dar inmormantarea a avut loc pe data de 3 ianuarie, potrivit anuntului postat pe Facebook de catre fiul sau.

Acesta, Tung Kuo-cheng, a declarat pentru presa locala ca tatal sau a avut o viata foarte interesanta si a vrut sa-i organizeze o inmormantare pe masura. De asemenea, fiul a mai spus ca parintele sau, care a fost un om extrem de popular, a murit in urma unei boli grave.

loading...

Ceremonia publica de inmormantare a inceput la ora 10:00, dupa cea privata. In alaiul de inmormantare au intrat si 50 de jeepuri mari, pe care s-au urcat si au dansat lasciv cele 50 de stripteuse. In alai au mai intrat alte 150 de masini.

Dupa ceremonie, pe data de 5 ianurie, Tung Tuo-cheng a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care a multumit tuturor care i-au fost alaturi in momentele grele pricinuite de disparitia parintelui, dar si celor care l-au ajutat sa organizeze funeraliile.

Evident, evenimentul a fost intens discutat pe retelele de socializare, cei mai multi comenatori apreciind efortul fiului îndurerat.

Sursa:http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/fiul-unui-fost-oficial-taiwanez-a-angajat-50-de-stripteuse-pentru-inmormantarea-tatalui-sau-a-iubit-viata-mult-video.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here