Acasă Fără categorie DE SUPĂRARE că NU A SATISFĂCUT-O, această TÂNĂRĂ s-a HOTĂRÂT să îi...

DE SUPĂRARE că NU A SATISFĂCUT-O, această TÂNĂRĂ s-a HOTĂRÂT să îi dea o LECȚIE PARTENERULUI SĂU. A mers, însă, prea departe…

17500
0
DISTRIBUIȚI

În epoca medievală, sexul era o afacere importantă. Precum alte afaceri existau obligaţii, reguli, reglementări şi politici. O persoană nu putea fi considerată căsătorită legal fără ca actul sexual să fie consumat, iar dacă partenerul nu reuşea să ducă la bun sfârşit actul Biserica Catolică anula mariajul. Anularea era un act care putea ruina reputaţia nobililor. Dacă partenerul nu putea face faţă în pat, femeia trebuia să dovedească acest fapt în faţa curţii supreme, a judecătorilor şi a doctorilor.

Totul a început în momentul în care o femeie şi-a acuzat bărbatul că nu poate duce până la capăt un act sexual.  În ziua procesului, corpul bărbatului trebuia să fie pregătit pentru a fi examinat de doctori şi ,,experţi”  care puneau întrebări de genul ,,Poţi menţine o erecţie?” sau ,,Este himenul soţiei tale intact?”

Dacă bărbatul pica prima examinare avea loc un recurs în cadrul căruia soţia şi bărbatul erau obligaţi să intre într-o cameră plină cu luminări şi să încerce să întreţină un act sexual. După acest proces, experţii le analizau fluidele corporale pentru a determina dacă actul a avut loc.

În anul 1500, aceste procese ale penisurilor au devenit atât de obişnuite încât în fiecare vineri oamenii vremii puteau privi cum un tânăr încearcă să-şi lase gravidă soţia.

loading...

În aceea perioadă, dacă o femeie era îndrăgostită de un bărbat şi dorea să-i atragă atenţia realiza un tip de pâine dintr-o cocă pe care şi-o introducea în vulvă şi în anus. Această practică se numea ,,pâinea moluscă” deoarece pâinea rezultată era asemănătoare cu o moluscă.

După ce femeia era mulţumită de pâinea obţinută, o prezenta bărbatului ales care dacă accepta propunearea ei de a mânca pâine.

SURSA:

http://www.descopera.ro/istorie/16028825-modul-inedit-prin-care-femeile-renascentiste-isi-cucereau-alesul-si-prima-utilizare-a-unui-dildo

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here