Acasă Fără categorie De fiecare dată când se băga în pat și ațipea, cineva o...

De fiecare dată când se băga în pat și ațipea, cineva o dezvelea și se trezea înspăimântată. Ce a descoperit femeia după ce a instalat o cameră video – VIDEO

19425
0
DISTRIBUIȚI

Iris Alamo este din Chicago și a instalat în dormitorul ei o cameră de luat vederi deoarece lucruri foarte ciudate i se întâmplau în casă, ea credea că acestea sunt acțiunile unei fantome, scrie stiri.rol.ro.

Iată ce a postat ea pe o rețea de socializare: ,,Mi-a luat aproape un an, însă am reușit să surprind ceea ce bănuiam. Din această cauză, probabil, nu pot dormi noaptea”.

Se pare că de fiecare dată când se punea în pat, ușa dormitorului se deschidea, apoi cineva îi trăgea cuvertura cu care era învelită. În plus întrerupătoarele făceau zgomot, trezind-o din somn. Pe lângă toate astea, se mai auzeau și alte zgomote, dar până să se ridice pentru a aprinde lumina, toate dispăreau.

loading...

Femeia era îngrozită și a vrut neapărat să obțină dovada că toate sunt reale, pe lângă cele enunțate anterior, pe cameră ea a mai observat și o lumină albă, care pare că avea o anumită formă.

Sursa: https://www.antena3.ro/life/de-fiecare-data-cand-se-baga-in-pat-si-atipea-cineva-o-dezvelea-si-se-trezea-inspaimantata-ce-a-394177.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here