Acasă Fără categorie Cum sa faci o femeie fericita in secolul XXI: secretul pe care...

Cum sa faci o femeie fericita in secolul XXI: secretul pe care orice barbat vrea sa il stie

47915
0
DISTRIBUIȚI

Reprezentantele sexului frumos sunt considerate firi complicate si greu de multumit in viata, cel putin asa cred unii dintre barbati (daca nu toti). Mai mult de atat, multi dintre ei cred ca dorinta noastra de emancipare le-a ingreunat calea spre cucerire. Oare este chiar atat de dificil ca un barbat sa o faca fericita pe femeia de azi? Ce conteaza mai mult pentru ea si care sunt lucrurile pe care si le doreste de la un reprezentant al sexului opus? Toti barbatii ar trebui sa stie raspunsurile la aceste intrebari. Iata 4 indemnuri de care orice barbat ar trebui sa tina cont!

Ofera-i o familie fericita

Femeia sexolului XXI isi doreste ca partenerul ei sa se implice mai mult in viata de familie. Ea are nevoie de echilibru si armonie pentru a se simti in siguranta alaturi de un barbat. Daca ea munceste din greu sa isi realizeze visele si reuseste sa se ocupe cu succes de activatile de la locul de munca si de cele de acasa, isi doreste acelasi lucru si de la barbatul pe care l-a ales pentru a forma o familie. O femeie nu cere niciodata mai mult decat ofera ea intr-o relatie.

Invat-o ceva nou

loading...

Femeia moderna este mereu deschisa sa invete ceva nou, asa ca il va aprecia pe barbatul care ii poate oferi experiente inedite. Ea este creativa si spontana, asa ca are nevoie langa ea de un barbat care sa o completeze. Un reprezentant al sexului opus o poate cuceri daca ii propune sa invete un anumit stil de dans, cum ar fi pasionalul tango, ori cum sa prepare o anumita reteta culinara. Un reprezentant al sexului opus nu trebuie sa se dea peste cap pentru a impresiona o femeie, ci doar sa fie natural atunci cand este cu ea.

Sursa: http://www.divahair.ro/cuplu/cum_sa_faci_o_femeie_fericita_in_secolul_xxi:_secretul_pe_care_orice_barbat_vrea_sa_il_stie

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here