Acasă Fără categorie Cum iti imbunatatesti viata INTMĂ in 24 de ore. TRUCURILE PLĂCERII...

Cum iti imbunatatesti viata INTMĂ in 24 de ore. TRUCURILE PLĂCERII EXPLICATE PAS CU PAS

26356
0
DISTRIBUIȚI

9 moduri in care iti poti imbunatati viata INITMĂ  intr-o zi

1. PUNE SEXUL PE LOCUL 1. Ca sa ai parte de o partida de amor perfecta, trebuie sa iti prioritizezi activitatile de peste zi. Daca pui accent doar pe munca si iti ingreunezi mintea cu tot felul de lucruri inutile, vei fi prea obosita sa mai faci ceva frumos in dormitor.

2. PETRECE 10 MINUTE SARUTANDU-TE CU PARTENERUL DE VIATA. Preludiul este extrem de important pentru ca o partida de sex sa fie una reusita. Nu uita ca felul in care incepi o partida de sex da tonul intregii actiuni!

loading...

3. OFERA COMPLIMENTE. Nu te zgarci sa ii spui cuvinte frumoase iubitului tau. Daca el nu are curajul, fiind prea timid, poti fi un exemplu pentru el.

4. INCHIDE TOATE DISPOZITIVELE ELECTRONICE. Mesajele primite pe telefon distrag atentia de la ce faceti voi in pat. Multe partide sexuale se termina urat cand unul dintre parteneri primeste un mesaj de la o persoana de sex opus.

Cum iti imbunatatesti viata intimă  in dormitor: Cum trebuie sa arata locul in care faci AMOR

5. TRANSFORMA-TI DORMITORUL. Locul in care faci amor  trebuie sa emane… $ex! In primul rand, fa curat. Nu veti avea niciun chef sa treceti la actiuni intr-un loc murdar. Apoi, nu uita de clasicele lumanari parfumate ori luminile difuze.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here