Acasă Fără categorie CAZ ȘOCANT mușamalizat de AUTORITĂȚILE ROMÂNE! Polițist REDUS LA TĂCERE de INTERLOPII...

CAZ ȘOCANT mușamalizat de AUTORITĂȚILE ROMÂNE! Polițist REDUS LA TĂCERE de INTERLOPII care PROTEJEAZĂ MAFIA LEMNULUI!

27817
0
DISTRIBUIȚI

Moartea șefului de post de la Vișeu de Jos, agentul Gheorghe Nistor, ridică foarte multe semne de întrebare. Anchetatorii sunt îngroziți de faptul că la fața locului nu au găsit amprente și sunt siguri că cei care au comis crima au folosit mănuși. „Au fost cel puțin doi criminali. În plus, au acționat profesionist și cu sânge rece”, susțin surse judiciare.

Criminalii șefului de post din localitatea maramureșeană sunt profesioniști și au acționat cu sânge rece. În iulie 2016, patru colegi de-ai săi au fost linșați de hoții de lemne.

ALTI DOI POLITISTI MUTILATI PE VIATA DE RROMII INTERLOPI
loading...

Un agent de la secția 2 Poliție din Tmișoara a ajuns în stare gravă și a fost operat după ce a intervenit, azi noapte, pentru a aplana un scandal izbucnit între mai mulți țigani din cartierul Kuncz. Când echipajul din care făcea parte agentul șef Cristian Iliescu a ajuns la fața locului, bătaia era în plină desfășurare, fiind solicitate întăriri. Țiganii, care s-au luat la ceartă pe fondul consumului de alcool, s-au ascuns după garduri și au început să arunce cu pietre înspre polițiști. Polițiștii s-au trezit înconjurați de aproximativ o sută de persoane, agenții solicitând sprijinul mascaților de la Serviciul de Acțiuni Speciale. Până să ajungă trupele speciale, țiganii au început să se războiască cu polițiștii O cărămidă l-a lovit în cap pe agent, care a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Timișoara, iar azi dimineață a fost supus unei intervenții neuro-chirurgicale. Polițiștii de la secție au ieșit din zonă sub protecția mascaților.

Sursa: http://www.nationalisti.ro/2017/01/politistii-victime-ale-sistemului-corupt-un-politist-ucis-cu-sange-rece-de-mafia-padurilor-o-politista-injunghiata-in-bucuresti-iar-alti-doi-mutilati-pe-viata-de-tigani-interlopi/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here